Atenţiune-atenţiune

Lume-lume care mai doriti ceva (materialiceste vorbind) de la mine va rog sa faceti o  pauza cu cererile.A fost suficient timp,am zis din iunie ca inchid lista cu capsunii ,nu am inchis-o,nici n-o inchid,insa vreau sa iau o pauza de astfel de probleme.Am alte prioritati,prietenii stiu.

Nu la  toamna voi scoate capsunii ci la  primavara,asa am zis de  la inceput,nu stoloni am ci plante mature  care odata  replantate fir cu fir se comporta ca si stolonii.

Cine vrea neaparat sa-si planteze acum ,toamna, sa nu se bazeze pe mine,ca-n bancul cu nenea Gheorghe care s-a dus pana la Cannes sa spuna ca la concursul acela de frumusete sa nu se bazeze pe el.

Pentru noii vizitatori as vrea sa las o vorba: fiti prietenosi,amabili si respectuosi cand scrieti un comentariu prin care sa cereti ceva. Cititi cu atentie inainte de a crede altceva decat am spus eu prin postari si comentarii.Am o durere in suflet determinata de ultimele evenimente”””” de pe blog,de aceea nici n-am mai putut comunica cu dragii mei prieteni,iar acum prioritatea nomber one stiti care este,va voi anunta cand pot si va rog sa ma intelegeti,sunt un om puternic insa foarte,foarte sensibil .Deci,pana cand ma  lasa durerea ‘n  suflet voi sta in tacere .

Va multumesc pentru intelegere. Am oprit comentariile fiindca d’aia.Nu comentati subiectul pe la  alte postari caci nu raspund.Inca o data va multumesc pentru intelegere.