La multi ani,Andreea !

Au fost(si nu s-au terminat) doua zile minunate.Ziua de nastere a Andreei,13 noiembrie ,cu pregatiri pentru musafiri si vizita familiei de prieteni(cu soacra cu tot  ) si azi iesirea la  Mullaloo Beach unde ne-am simtit extraordinar.

LA MULTI ANI, ANDREEA DRAGA!

SA FII SANATOASA SI FERICITA!

La Mullaloo Beach am atins linia de Orizont Apropiat

asa m-am gandit sa-i spun liniei de intersectie a apei cu pamantul,orizont apropiat,daca linia de intersectie a cerului cu pamantul este orizoont indepartat.Si ,in nisipul fin  mi-am scufundat talpile si in apa oceanului ,asteptand valurile care te cheama in larg,am intrat

Am ramas impresionata de aspectul pe care-l aveau farfuriile cu mancare.Dar si de gusturile fine si aromele  lasate de fiecare trecere a chelneritelor pe langa noi.De la masa vedeam oceanul.

Portocaliul care se vede in ornamentul unei comenzi sunt petale de flori de dovlecel,sau dovleac.Diafan gust.Sa vad in ce sunt prajite (poate ca in unt) si fac si eu acasa ,la vara.

Desertul meu este acesta cu zmeura pe marginile bolului.In paharel este un sos de ananas care se toarna peste  si inghetata alaturi.Un deliciu.

Antreul nu l-am pozat,am uitat si era cel mai delicios,era calamar prajit sub forma de barcute si servit tot intr-un bol in forma de barcuta.

Cand am plecat de pe plaja am simtit o tristete in imaginea urmatoare,de parca imi spunea Adiio!

Eu m-am facut ca nu observ ,doar o clipa mi-a fulgerat aceasta idee prin minte,la inima nu a ajuns,am fost zilele astea prea fericita ca sa pot fi si trista.

In tot acest timp de cateva ore Lara Nicole dormea in carucior.Este un restaurant hotel unde sunt permise carucioarele si bebelusii printre mese,adica pe langa mese.Fetita doarme foarte bine cand mergem afara,oriunde am merge ea doarme si noi putem sa vedem linistiti obiectivele propuse.Este o dulceata de fetita,deja ne intelege gesturile,ne raspunde gangurind,rade si ,da,mai si plange in moduri diferite la nevoi anumite.Leeee-leee…leeeeee cand ii este foame,gheee-ngheeee cand nu-i place locul unde sta,iar cand ii este somn casca si daca depasim momentul culcarii face eeeeeae-eeeeeeae-eeeeaae.