Una tare pe zi (2)

Procesul de transformare a maimutei in om este in curs. Se intampla in zilele noastre. Adica, si in zilele noastre. Ia sa  vedem noi cine mai raspunde la intrebari despre evolutionism versus divinitate  cu o alta intrebare, asa: „de ce nu se mai transforma si astazi maimuta in om?”. Ei, bine, uite aici, se transforma.

Problema mea este alta ,  procesul reversibil  care se desfasoara in ultima vreme sub ochii nostri : transformarea omului in maimuta.

13 Responses to Una tare pe zi (2)

 1. Păi da, doamna profesoară, nimic nu se pierde, nimic nu se câștigă, totul se transformă transformă!!!

 2. Pingback: “Poate că ne dorim totul pentru că suntem foarte aproape de pericolul de a nu ne mai dori nimic” * « leneşrĂu's Blog ?

 3. Ai dreptate Elisa, foarte mulţi oameni se trag din maimuţă, dar nu s-au tras de tot… 🙂

 4. Ma faceti sa rad!

  Nu discut argumentele proevolutioniste,se stie ce hiatusuri majore cuprind.

  Dar sa revin la partea amuzanta a problemei. Sa fie mersul biped trasatura definitorie dintre oameni si maimute?….de ce nu si intre oameni si acele animalute mici(scuzati imi scapa numele) care stau drepti si spioneaza dusmanii?

  Pentru mine este evident ca ,lumea animala intrece in multe alte privinte specia umana si ar cam trebui sa ne fie rusine.

  • Manguste se numesc. Ridicarea in doua picioare este o faza de inceput in evolutionism. Pana la homo sapiens mai sunt cateva sute de mii de ani. Dar nu despre asta este vorba. Sau eu m-am gandit la altceva 🙁
   Mie nu mi-e rusine ca animalele sunt mai „umane” , ma bucur de asta.

 5. Elisa,

  mersi pentru manguste.Mi-e ciuda cand uit cate ceva.

  S-a dorit a fi ironie cele spuse de mine. Scuze daca n-am reusit. Adica ,rusine sa le fie maimutoilor umani ,care de atatea ori se comporta inuman…….animalutele le pot da lectii de viata.

 6. Elisa,

  tot n-am avut liniste pana nu mi-am amintit numele animalutului.Este vorba de suricata. Am vazut mai multe filme cu ele si m-au fascinat intotdeauna. Numai ca nu stiam ca sunt manguste cu 4 degete.

  Duminica placuta si tie!

 7. Nu in maimuta, Eli. Ci in carnivori. Fiorosi si nesatui.

  • Cum se manaca oamenii intre ei nu mai pot sa constat fiindca sunt out of job , din fericire 😀 Ultimile mele perceptii, despre acest subiect, vin din televizor, atat cat mai incerc sa ma amuz clickuind printre reclame 🙂

 8. Pingback: Priviti cum arata un lider PD-L - Sorin Frunzăverde intenţionează să candideze la funcţia de preşedinte PD-L si vrea sa schimbe numele partidului in Partidul Popular

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.