2012- An Nou Fericit!

Mai e un pic si incep sa trec in Anul Nou treptat, treptat cu fiecare meridian deodata. Fiindca eu sunt universala si traiesc pe toate meridianele deodata. Nu am inceput pregatirirea meniului de Revelion, inca. Sotul meu prepara (chiar acum) meniul pentru catei si nu ne suprapunem. Deci, astept. Nu am decat de asezat sarmalele cu costita in oala si pus la foc, de fiert carnati cu coaste afumate si presarate cu hrean proaspat ras, de pus o friptura marinata de ieri, la cuptor si de scos bigudiurile care m-au chinut asnoapte. Dar sa nu vorbim despre mancare, inca nu s-a terminat cea de la Craciun. De bautura sa vorbim.

In sfarsit, dupa ani de zile in care am strans poamele si nu am reusit sa le rafinam, anul acesta s-a intamplat. Nu pot sa va descriu gustul, mireasma ce-ti  gadila simturile la prima sorbitura, piersica si para cu parfumul lor cu tot, cu dulceata lor si cu taria potrivita. No’ hai sa traim, atunci!  Si, unde mai pui ca in samburele de piersica se afla tamaduirea lumii: vitamina B17!

Da, ceeace scriu cateodata despre starea actuala a noastra ca natie nu ma caracterizeaza, depasesc usor nemultumirile, nu las nervii sa ma domine, bolile sper ca le tin la distanta de noi, totul fiindca noi sau eu sunt doua entitati: eu cu trupul si sufletul si creierul . Eu, adica un subaltern al creierului, un subaltern cu personalitate care nu tace ci stie ce sa ceara,  ii cer creierului cate ceva si el actioneaza intocmai. Mare lucru sa ai comunicare cu propriu-ti creier invers decat este firesc. Sau , si mai bine, in ambele sensuri.

Multumesc Doamne ca pot. Ca sunt. Ca gandesc. Ca nu m-am (sper) ramolit. Ca vad partea plina si ceea ce nu reusesc sa rezolv ignor, fiindca, poate, nu-i important.

Familie mica si legata de anumite meridiane, prieteni multi si deasemenea pe toate meridianele, va doresc

AN  NOU  FERICIT!  

Anul 2012, contrar zicerilor, sa fie conform asteptarilor: mai bun, mai frumos, mai cu sanatate, mai cu impliniri, mai cu calatorii, mai cu multe bucurii! Va imbratisez chiar in clipa trecerii dintre ani cu gandul la toti si la fiecare.

LA MULTI ANI!

57 Responses to 2012- An Nou Fericit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.