Bună dimineața, români – de la Noaptebunacopii’s Blog

Românii nu mai vor un preşedinte suspectat de corupţie, de o moralitate pusă sub semnul întrebării, un preşedinte care i-a gonit din ţara lor, spunându-le că, dacă nu le convine cum trăiesc în România, să plece, un preşedinte pentru care, oricine nu i se supune, fie simplu cetăţean,

Românii nu mai vor un preşedinte care a politizat toate instituţiile statului, care loveşte minori, care-şi jigneşte cetăţenii, îi discriminează, îi manipulează, care învrăjbeşte categoriile socio-profesionale una împotriva celeilalte, un preşedinte al cărui principiu suprem a fost: „Divide şi stăpâneşte!”

Românii nu mai vor un preşedinte-jucător care nu a respectat niciodată Constituţia, care duce, public, războaie personale cu diverşi oponenţi politici şi nu numai, care nu are demnitatea şi verticalitatea să admită că nu mai este dorit, nu mai vor politicieni care să afirme: „Ne vrem ţara înapoi, să o facem aşa cum vrem noi!” (Monica Macovei – europarlamentar român), împotriva voinţei poporului!

Vrem să trăim în ţara noastră, cu demnitate, fără teamă, liberi, să ne bucurăm de munca şi familiile noastre, de ţara noastră, ca orice cetăţean european, vrem să ne exprimăm opinia într-un referendum popular, nu vrem să fim nevoiţi să emigrăm, noi sau copiii noştri, nu vrem să ne lăsăm părinţii singuri la bătrâneţe!

Toate acestea fiind spuse – şi ar mai fi fost multe -, stimată doamnă Cancelar Angela Merkel, nu, în România, nu a avut loc nicio lovitură de stat, este dreptul nostru de a ne schimba liderii, atunci când aceştia uită pentru ce au fost aleşi şi vatămă grav interesele unei naţiuni.

Poporul român nu este nici mai puţin inteligent, nici mai leneş, nici mai urât decât alt popor european, are aceleaşi drepturi la viaţă, la demnitate, la libertate, la viitor!

O Europă unită şi puternică nu se poate realiza cu popoare îngenuncheate, flămânde şi umilite!

Vă mulţumesc!                                                                     

           Cu multă consideraţie,

Adela Onete, cetăţean român şi european

18 Responses to Bună dimineața, români – de la Noaptebunacopii’s Blog

 1. Buna dimineata, draga Adela.
  Fii fara grija, suntem aici, nu ne miscam si asteptam zile mai bune.Stiiti cine sunt eu? Sunt cetatean european , imi cunosc drepturile si vreau sa fiu respectat( asta ca sa ” plagiez” si eu un clip publicitar !).

 2. Foarte bine spus !
  Romanii trebuie sa se trezeasca din amorteala si sa nu mai lase
  pe oricine sa se amestece in treburile noastre interne, au furat destul din tara asta si Europenii si Americani, sa le fie destul !

 3. buna,
  mai nou facem politica…am crezut ca aici, in aceste pagini ne vedem de micile placeri gradinaresti….dar se pare ca nici aici nu am scapat!

  • liliana, vad ca nu esti la curent cu noutatile mele,asa ca poti sa dai in mine cat vrei: am distribuit un link, fiindca imi pasa.atat.
   Pe de alta parte cat de des mi-ai aratat tu ca esti pe aici?
   Uneori ma gandesc ca ar trebui zilnic sa fac asta, fiindca sunt cetatean responsabil al acestei tari si gradina mea este in vacanta totala( nu a mai plouat de 3 saptamani 🙁 ).

 4. Partidul Popular European pierde prin debarcarea lui Băsescu majoritatea in Consiliul European. În prezent Partidul Popular European este reprezentat în Consiliul European de 14 şefi de guvern şi de stat. Majoritatea este fragilă şi balanţa se inclină spre partidele liberale şi social-democrate. Dacă luăm in calcul că în Olanda în septembrie alianţa de stânga formata din social-democraţi si socialişti va câştiga alegerile parlamentare, iar creştin-democraţii olandezi se vor retrage în opozitie, popularii pierd în numai şase luni trei şefi de stat şi de guvern: Franţa, România şi Olanda.

  Prin alegerea lui Crin Antonescu drept preşedinte al României, geometria politică la nivelul instituţiilor europene se schimbă în mod fundamental. Liberalii europeni ar deţine prin Crin Antnonescu o poziţie de veto în Consiliul European. Liberalii europeni ar deveni king-makerii politicilor europene. Fără voturile liberalilor nu ar exista majoritate în Consiliul European. În urma acestor schimbări, popularii europeni pierd posturi cheie la toate nivelurile administraţiei europene. Nu este exclus ca viitorul preşedinte al Comisiei Europene să provina din rândul social-democraţilor europeni.

  http://www.stelian-tanase.ro/la-zi/de-ce-popularii-europeni-reactioneaza-dur-contra-romaniei/

 5. Sunt un simplu cetatean si cred in bunul dumnezeu ,caut sa fiu pe o linie crestina ,sa nu mai fim jignim prin gura alesilor nostri ,sa nu mai fim mintiti ,sa se respecte legea ,care e ste aceias pentru toti si saraci (cei mai multi vina politicului din ultimul timp)si bogati.Am avut un presedinte care totul era numai ca el, nu mai avem nevoie de impunere si restricti pentru noi oameni simpli care am ajuns fara drepturi si respect ,sunt opersoana cu handicap care a muncit 29 ani si nu sint respectat ori unde as merge si la ce poarta as bate sistemul din ultimi 8 ani a schimbat oameni in rau ( este ca in jungla).Totul se plateste prin ochi dl iisus christos ascundem realitatea de cetateni ,dar dumnezeu ve de si va cintari la judecata ,daca mai au politicieni un gram de credinta sa nu mai faca rau prin declarati absurde mininoase ca in tara este puci lovitura de stat dumnezeu ii aude si ii bifeaza la cele rele .hai sa fim recocilianti uni cu alti ,sa stergem tot si sa ne schimbam in bine ,doamne ajuta

 6. Vacanţă plăcută, sănătate multă ţie si familiei australiene şi mai ales mezinei!
  Abia acum am inceput să mai văd şi altceva după ,,Toamna în luna mai”, sper să pot vedea şi comentariile. Am pus-o pe seama calculatorului de la serviciu, dar nici acasă nu e altfel.Care-o fi explicatia…nu ştiu.

 7. Datorita lui Ninu, ma alatur celor care iti ureaza cu drag ,,LA MULTI ANI” si sa te intorci acasa sanatoasa la prietenii tai!

 8. La multi ani, Elisa !

  Iti spun si aici sa fie condica semnata 😀 !

 9. Buna dimineata.

  • Buna, Dana Is ! La mine este afternoon,3;35 si ma pregatesc sa merg dupa Lara la gradinita 🙂
   Da Doamne sa fie buna dimineata la romani !La urne 🙂
   Pa,pa!

 10. Draga Elisa,nu iti mai gasesc blogul,te am in lista dar nu se actualizeaza niciodata postarile…te-am cautat cu elisa.com dar nu te mai gasesc.
  Te rog da-mi adresa sa pot modifica in lista mea.
  Multumesc,
  Cuca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.