Azi e ziua potrivită tată bun, mamă iubită să vă spun…

…asa ne scriai acum multi, multi ani, cand, plecat departe, pe alte meleaguri, ti-era dor. Lacrimile si nodul din gat le simt si acum, anii au trecut, tu te-ai acomodat acolo,  noua ne-a fost bine si din acest motiv, dar nu pot uita, dragul mamei, nu pot uita ca atunci ti-a fost greu. Cat ma bucur acum  ca ti-e bine!

M-am uitat prin albumul de flori din anul asta si sunt bucuroasa ca am gasit, sunt cele mai reprezentative imagini pe care le asociez cu tine, dragul meu Cosmin. Sa-ti fie viata bucurie, sa-ti fie casa o mandrie, sa-ti fie fetita o incantare, sa-ti fie nevasta o binecuvantare!

Iti multumesc ca esti  cu noi, ca poti sa fii cu noi tot timpul, ca ne sustii si ne sprijini, cu multa bucurie, zilele de dinainte de batranete, caci, ai vazut si tu, noi suntem tineri, sanatosi si ne gandim mereu la voi, dragii nostri.

La  multi ani, Cosmin!

La multi ani dragul mamei si dragul tatei!

Sa fii sanatos! Sa fii norocos! Sa fii fericit!

Sa fii iubit!

DSCN9265DSCN9267DSCN9256DSCN9254DSCN9774DSCN9263Te iubim, dragul nostru Cosmin si sa-ti dea Dumnezeu tot ce-ti doresti in viata!

Sa fiti toti trei, Lara Nicole, Andreea si cu tine sanatosi si sa ne bucuram de vesti bune ! Pupam copiii dragi si scumpi.

HAPPY  BIRTHDAY TO  YOU !!!

8 Responses to Azi e ziua potrivită tată bun, mamă iubită să vă spun…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.