Sfantul Nicolae sa te ocroteasca

Iubita mea, Lara Nicole, draga lu’bunica, scumpa lu’grandma, te iubesc, I love you, I miss you and iti urez La multi ani de ziua numelui tau! Da, Name Day, numele tau scump mie pe care-l pronunt in gand de zeci de ori zilnic, sa fie protector pentru tine toata viata.

Ar trebui sa-ti scriu acum de sute de ori te iubesc, te imbratisez, te ador, esti o fetita frumoasa, esti cuminte si buna, esti desteapta si vesela si asa mai departe, ar trebui sa-ti spun de multe, multe ori toate acestea pentru ca sa acopere cei doi ani de cand nu te-am vazut.

Dar iti spun doar cat ma bucur ca te vad aproape saptamanal, cat ma bucur cand esti buna cu dady al tau, cand ii soptesti ceva la ureche, cand iti ceri scuze daca neintentionat ai gresit, cum spui tu sorry la ureche. Cum mananci tu felurile de mancare separat, intai painea cu vegemite, apoi rosiile, apoi branza si eu iti tot spun sa le „mixed” si tu dai din cap ca NU. Si eu iti spun sa rupi painea in doua ca-i mai usor de tinut in manutele tale si tu spui Nooo.

Draga mea, Lara Nicole, ma bucur sa te stiu sanatoasa, ma ingrijoreaza ca incepi scoala la 4 ani, insa stiu ca este o joaca, nimeni nu o sa te puna sa faci carlige” si betisoare” de la inceput, un an este de acomodare cu mediul, cu lumea noua pentru tine, of, cat sunt de ingrijorata si ma rog sa incepi cu drag, sa-ti fie draga scoala ca sa fii bucuroasa si fericita.

Azi este Sfantul Nicolae, ziua numelui tau, scumpa mea Nicole si iti doresc sa fii fericita, copil drag si iubit ce esti!Sa vina Mosul si sa umple cizmulita pe care sper sa o poti definitiva  singura, cu asistenta parintilor tai dragi noua si dragi tie.

La multi ani! Te imbratisam! Te  iubim! Nepoata noastra draga Lara Nicole.

5 Responses to Sfantul Nicolae sa te ocroteasca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.