O floare, o legumă, o floare, o legumă…

DSCN8688 DSCN8663 DSCN8697

DSCN8692 DSCN8699 DSCN8709

DSCN8702 DSCN8703 DSCN8719

DSCN8704 DSCN8724 DSCN8711

DSCN8715 DSCN8671 DSCN8712

DSCN8722 DSCN8723 DSCN8714

DSCN8727SA AVETI PLACERE IN TOT CE FACETI!

2 Responses to O floare, o legumă, o floare, o legumă…

  1. Ce-mi place mie la gradina ta e ca ai si multe, multe flori. Asta imi aduce aminte de mama. Ea era o mare iubitoare de flori si le-ar fi prins pe toate in gradina ei daca ar fi putut. La mine florile nu trag asa de tare. E drept ca nici nu sunt prea grijulie cu ele… Mie imi plac plantele care nu necesita asa de multa atentie.

    • Iulia, eu nu seman nimic(din flori) in gradina, totul rasare fiindca se scutura semintele si nu ingheata iarna, asa am si regina noptii si condurasii(inca mai rasar si ii smulg ca sunt invazivi)si ochiul boului, gura leului,apoi cele mari, mirese sau cosmos albe si roz, apoi zorele (pe astea le tot smulg si arunc cat gradina e la inceput, apoi ma invadeaza si ele, se urca pe rosii, pe kale si pe maci). Ce sa-ti spun, doar craite/ferfeni seman si-i plantez eu cand plantez rosiile, restul, asa cum am zis, nu le fac nimic, cel mult le smulg ca-s prea multe. De ingrijit nici vorba. Le ingrijesc pe cele din curte care sunt in ghivece si pe trandafiri, muscate, cam atat.
      Deci florile mele apar si ma incanta, n-am treaba cu ele. De fapt nici cu legumele nu prea mai am treaba, doar ud, leg, copilesc si culeg si asta nu in timpul zilei ca-i canicula. Cartita imi rascoleste inca, afidele ma omoara ca nu le pot vedea pe jos frunzele pline de insecte asa ca toata vara strang d’astea, asa ca fac….abdomene ha, ha! Nu stiu cum sa fac sa scap de cartite ca inca imi strica rosiile si fasolea la radacini…
      Deci, Iulia, vrei seminte de astea, de flori pe care sa le arunci toamna prin gradina ta si vara viitoare vor rasari singure? Eu asa fac si cu mararul si cu cimbrul si ma mir, „ma rad” cand aud si vad ca cineva seamana cimbru si marar 😀 Spune, ca-ti trimit. OK?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.