A venit toamnaaaa…

23 septembrie 2015 incepe toamna.

6 Responses to A venit toamnaaaa…

 1. Oare chiar a venit?gradina e mai frumoasa parca mai plina de viata, a trecut canicula a si plouat si totul arata bine,sper sa intarzie cat mai mult bruma,mai Sant multe rosii necoapte iar fasolea verde inca e plina de flori,la fel si castravetii de toamna.

  • da. calendaristic a venit, asa am zis. la noi este si de facto. verde, zici? kale, mangold, brocoli, frunzele de patrunjel si de marar, frunzele de piersici si de visin si de cires, ma rog….mai sunt verzi unele care au rezistat arsitei de pe vremea caniculei. foarte multe rosii si gogonele, in camara unele si la murat altele. gata. a fost o vara …fierbinte cu multe si mari rosii. cam asa voi retine eu vara asta. pa, pa, Ioana!

 2. Eu ñu ma indur inca sa culeg gogonelele, mai astept Sant prea multe dar si daca se inrosesc o sa mai fac suc de rosii, e bun iarna sal bem cate o sticla in loc de bere ha ha ha.

  • Sigur ca-i bun. Eu am tone in pivnita si nu stricat, bun. In fiecare an an am facut de vreo trei ori cate zece litri de fiecare data. Si inca zece litri de rosii in bulion si inca de anul trecut, bune de tot.
   Si rosii mai avem culese si mari si mai putin mari, pe alea cherry nu le-am cules. Oricum, draga Ioana, mi s-a „acrit” – vorba vine, ca de fapt is dulci – de rosii.

 3. Daca n-ar ploua, as zice „ce bine ca a venit!”. Dar asa…
  Sa te bucuri de roadele toamnei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.