Trebuie sa imortalizez momentul:

…unghii cu bucati de sticla 🙁  . imaginatia este nelimitata.

http://victordulu.ro/wp-content/uploads/2015/10/unghii-sticla.jpg

Cred ca in niciun domeniu nu se evolueaza atat de repede ca in cele al manichiurei si al telefoanelor, mai exact in IT. Exista ceas de mana -computer.

Daca in domeniul medicinei, al cercetarii in medicina, s-ar evolua atat de repede, aveam pana acum tratament pentru boli incurabile, preventii pentru diabet si hipertensiune arteriala, tratament eficient impotriva caderii parului (nu sa se inventeze moda cheliilor) si cate altele?

Si un moment al meu si  numai al meu: am cules ardeii ci cum printre ei este plin de urzica…ma pisca de ma ‘nnebuneste. Am luat din gradina si un dovlecel de jumatate de metru pentru rondele pane si poa’sa ninga, poa’sa brumeze, dar sa nu inghete la sol ca nu am musuroit nimic, inca.

Lamaiul si-a luat locul lui de iarna, avocado – urile ( trei) , la fel. Craciuneii au ajuns in locurile unde vor inflori, curatenia continua si maine. Cactusii vor sta la fereastra in hol. O sa vedeti, la final, o sa vedeti casa plina de verde toata iarna. Dar nu mi-e , deloc, dor de zapada, dar deloc, deloc.

SA VI SE IMPLINEASCA GANDURILE BUNE!

2 Responses to Trebuie sa imortalizez momentul:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.