Tiger, insemnatul

Cand Missy a facut patru pui vii, unul, se vedea de la’nceput, era mai galbior si mai dolofan.I-am zis Tiger fiindca asa-i e blana.

Mama lui il proteja din prima clipa, il favoriza de la inceput. Cand a inceput sa-i ia in gura si sa umble cu ei prin casa cautand locuri mai reci (ca langa calorifer era prea cald) sau mai bune (pe coltar in spatele ghivecelor cu Csassula) ca in cutia inalta ea isi lovea picioarele din spate, deci de atunci, ea, Missy, il lua primul pe Tiger.

Acum, cand vedem ca el este masculul alfa din „trupa”, acum ma gandesc ca ea, ma-sa, l-a insemnat, i-a dat ceva ca sa fie increzator, puternic, frumos si maret.

 Dar inteligenta i-a dat-o negrutei Monky.

Si este un sef.

20170119_18444620170119_184511CIMG5250

4 Responses to Tiger, insemnatul

  1. Se pare ,ca si tu iubesti pislcile ca mine. Acum pesoiutul meu alg este racit si beneficeaza de mai multa atentie, sta la caldura langa teracdta. Este foarte cuminte si tot ce-i spun intelege,

    • Da, Betty, le iubesc.Nu am avut toata viata pisici si n-am stiut despre ele mai nimic. Astia ai mei stau numai in casa dupa accidentul mamei lor cu cainele de alaturi. Acum au crescut, acusi vor implini 1 an si ii voi lasa pe cont propriu.
      Racesc si ele? Vezi, de afara, nu?

  2. Sa-ti traiasca! Sunt foarte frumosi!
    Eu am un maidanez care face 3 ani in aprilie. Il cheama Tom si e negru. Se joaca cu catelul ,care are 10 ani si mai putina rabdare, Sunt ca doi copii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.