Reparație? „Intruziune”?”Iradiere”? Efectele biologice ale curenților si ale radiațiilor?

A venit toamna, saruta-mi talpile cu TENS, a venit toamna, imbratisaza-mi umarul cu unde scurte, a venit toamna, mangaie-mi soldul cu diadinamice, a venit toamna, curentii galvanici maseaza intepand, a venit toamna, ultrasunetele adorm dureri meteorologice,  a venit toamna, e timpul sa stam si sa meditam.

A venit toamna cu suita ei de dureri adunate, a venit toamna, strugurii’s dulci, perele’s mult asteptate, a venit toamna ploile’s scurte si intercalate, a venit toamna, vara-i intrerupta de anotimpuri reci, a venit toamna si eu ma tot intreb daca zilele-mi vor fi seci.

A venit toamna, viata’r fi frumoasa fara televizor, a venit toamna, el arata  numai cum oamenii mor, a venit toamna, hai s’adunam amintiri, a venit toamna, s-adunam tot frumosul din lume’n priviri.

2 Responses to Reparație? „Intruziune”?”Iradiere”? Efectele biologice ale curenților si ale radiațiilor?

 1. Sa aveti o toamna frumoasa,Elisa; s-a dus si vara asta , mai trece un an acus…
  Si tratament usor la fizioterapie, draga, cred ca te-am ghicit(ha,ha oare de ce stiu ?)
  Ma duc si eu pe 14 sept la un osteopat sa-mi mai indrepte spatele, ca de unde scurte, diadinamice si altele de felul asta sunt satula. Ce sa fac, incerc si eu altceva…
  O doctorita specialista in reumatologie de la noi spune ca tratamentele astea nu vindeca, doar amelioreaza starea articulatiilor, deci trebuie reluate la 6 luni pentru a obtine rezultate bune. Daca te intereseaza, iti pot spune si cu ce alifii ma dau pe coloana, umeri si cervical.
  Duminica placuta.

  • Te pup, Dana Is.
   Da, sa-mi spui cu ce alifii, caci, am intrebat acolo daca e ceva mai tare decat Diclac si asistenta care ma trateaza a zis ca asta e apa de ploaie dar nu mi-a zis altceva 🙁 si nici eu nu am insistat.
   Draga mea, eu m-am sismtit bine multa vreme dupa aceste terapii, doar ca acum m-a „palit” asa din senin la umar, caci restul nu-s acute desi le tratez daca tot ma duc.
   Hmm, de maine iar sa ma scol la 8 far’un sfert 🙁
   uite aici: [email protected]
   Multam’fain 🙂 Noapte buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.