4 noiembrie- foarte cald

incep sa ma tem de schimbarea brusca virgula care va veni.se contracta vasele si capilarele, grija mare cum gestionati trecerea brusca de la fff cald la fff frig. caci sigur va veni. cat de curand.Doamne ajuta!

5 Responses to 4 noiembrie- foarte cald

 1. Inca e cald ziua, nu ploua, e seceta mare.e 7 noiembrie cand altadata ningea.

 2. Deja a venit frigul la mine in Moldova nordica, iar maine va fi si mai frig (asa zice inlocuitorul lui Busu).
  De zece ani de cand stam la casa , niciodata nu am pornit caldura asa tarziu, mi se face mila de finantele astora care ne jumuleau de bani cu factura de gaz de la 1 octombrie!

  • Draga, la noi a venit frigul exact in noaptea de 26 spre 27 septembrie: inghet si atunci am deschis centrala ca mi-era un frig pana la maduva, dar tot ne-am imbolnavit amandoi de viroza sau raceala, nu stiu exact ca ne-am autotratat. Azi mizguie, e intunecos afara, inauntru este iar frig(tre’sa dam mai tare caldura), nu ma zgarcesc la bani cand e vorba de confort ca nici la mancare nu o facem, deci banii is facuti sa circule si eu am mare noroc ca nu rea de paguba daca „paguba”e…pozitiva, daca intelegi ce zic :)))

   Deci, ma mir ca tie, acolo in nord-nordest, nu ti-e frig fara caldura, chiar ma mir.
   Toate bune sa va fie!

   • Daca ,,paguba” e cu beneficii pentru sanatate, sa fie !
    La noi a fost foarte cald in septembrie si octombrie, abia in a doua jumatate a lui oct porneam centrala doar noaptea, ca ziua nu prea suntem pe-acasa. Si nici nu stam la mai mult de 21 de grade, asa ne simtim bine.
    Cele mai suparate de frig sunt pisicile, dar la ce slaninute au acumulat… Zau, s-au rotunjit ca pepenasii, mai ales bagabontu’ cel tanar. Acus il apuca iubitul si lipseste de-acasa cu zilele, deci face rezerve.

 3. Tu crezi ca la noi e cald in casa? De 2 zile nu e soare in ferestre si-mi ingheata picioarele daca stau in loc, la laptop, nu depasim 20 C in nicio camera, poate in bucatarie cand gatesc si merge si cuptorul . Chiar ca nu inteleg cum este treaba, tu stai la polul frigului din tara si la tine e cald si fara incalzire? Eu stau adapostita de munti si la mine e frig si cu incapzire, cum vine asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Notify me of followup comments via e-mail. You can also subscribe without commenting.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.