A fost odată … sau once upon a time…

… cand se bateau puricii pe burta si aveau sapte cojoace…

sau nu era asa?

era in 2008 si am cunoscut multa lume minunata. de unii mai stiu si acum, am ramas prieteni (nu-i asa Manole? ) , despre altii, insa, nu mai stiu nimic.

Era Cavalerul Sukarit de la Palatul Imparatesei . Mai stie cineva de dumnealui? Locuieste in Petrosani, cred si avea un umor aparte. De fapt, recitind niste comentarii de pe vremuri, parca si eu aveam mai mult umor . Ce vremuri!

Apoi era Gina din Iasi. Draga mea Gina pe care am cunoscut-o in prima serie a reallity shwoului Nora pentru mama. Deodata nu a mai venit sa vada ce mai scriu si dusa a fost. Imi pare tare rau.

De curand (un an, doi ) m-a parasit si Zincabeiu. Despre doamna profesoara, insa, stie Manole, sper sa stie de bine. Cat de tare ma bucuram s-o gasesc si pe ea la comentarii!

Cu Gabi din Deva am vorbit de curand, ea se uita pe blogul meu dar trece in tacere. Mi-e dor si de tine, Gabi  🙂

Era Floris, avea si un blog, este din Cluj si am dedus ca-i „ea” Florina de pe FB. Vorbim, ne intelegem gandirile, e bine.

2008. Ce mult mi se pare de atunci! Cititi „Retetele mele” la comentarii si veti vedea ca am dreptate.  Dragilor, oriunde ati fi, orice-ati face, va doresc BINELE!

8 Responses to A fost odată … sau once upon a time…

  1. Pingback: Évariste Carpentier(1845 – 1922), pictor belgian | G a b i

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.